ГоловнаНовини ЖКГПодіїДо кінця року «Укрнафта» планує будівництво 9 нових свердловин

До кінця року «Укрнафта» планує будівництво 9 нових свердловин

На наступний рік заплановано буріння 30 свердловин. Про це повідомив заступник директора з розвідки та розробки родовищ ПАТ «Укрнафта» Володимир Гришаненко
На наступний рік заплановано буріння 30 свердловин. Про це повідомив заступник директора з розвідки та розробки родовищ ПАТ «Укрнафта» Володимир Гришаненко, про це повідомила пресслужба компанії, пише "Україна Комунальна".
 
Для виконання цього плану компанія планує бурити двома власними буровими верстатами, ще 8 залучити з ринку. Закупівлі послуг та товарів здійснюватимуться виключно через систему публічних закупівель «ПроЗорро». Перші тендери на 2024 рік будуть оголошені вже цього року. 
 
Компанія також відновлює проведення сейсморозвідувальних робіт, які в останнє виконувалися 10 років тому. «Укрнафта» розробила стратегію на 5 років, завдяки якій планує покрити 3Д-сейсмікою всі власні родовища та перспективні площі. Роботи будуть виконуватися із застосуванням безпровідних технологій. Перші тендери виграли українські підрядники саме із безпровідною сейсмікою, зазначив представник «Укрнафти». 
 
На партнерів буде зроблено ставку та при проведені операцій з гідророзриву пластів. Вже підготовлено 40 свердловин, на які компанія залучатиме підрядників з відповідною технікою та досвідом. 
 

Нагадаємо, фахівці компанії «Укрнафта» розпочинають підготовку до буріння на глибині 1450 метрів бічного стовбура на Гнідинцівському родовищі. Це дозволить дати свердловині друге життя та дістатися до нових запасів в зоні, де ще не проходив видобуток. 

 
Коментарі (0)