ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДо ліквідації аварії у столичній каналізації залучили «Метробуд»

До ліквідації аварії у столичній каналізації залучили «Метробуд»

На період ліквідації аварії самопливного каналізаційного колектора Д=700 мм до Ново-Дарницького колектора Д=2900 мм по вул. Тростянецька ріг вул. Горлівської встановлено тимчасову перекачку стоків.

На період ліквідації аварії самопливного каналізаційного колектора Д=700 мм до Ново-Дарницького колектора Д=2900 мм по вул. Тростянецька ріг вул. Горлівської встановлено тимчасову перекачку стоків, повідомляє прес-служба ПрАТ «АК «Київводоканал».

В ході підготовчих робіт для влаштування шурфа в місці пошкодження просвердлено 15 бурових свердловин для встановлення металевого кріплення.

В місці пошкодження колектора влаштовується шурф з метало-дерев’яним кріпленням, зважаючи на глибину залягання труби (понад 6 м.).

Роботи проводяться в складних умовах через насичену в даному місці кількість підземних комунікацій: високовольтні електричні кабелі, телефонна каналізація, газ та інші.

На ліквідацію аварії залучено підрядника ПрАТ "Метробуд".

Трамвайні колії на місці аварії демонтовано, тимчасово призупинено рух трамваю № 8. Замість нього від вул. Славгородської до м.Позняки курсує рейсовий автобус.  

 
Коментарі (0)