ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо Львова «прийшли» обмеження авторуху

До Львова «прийшли» обмеження авторуху

У Львові перекрили рух транспорту одним із залізничних переїздів. Заборона на проїзд діятиме сьогодні та завтра. Причиною незручностей є проведення ремонту колій та асфальтування дороги.

У Львові заборонили проїзд транспорту через залізничний переїзд на вул. Персенівка на два дні. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Згідно з повідомленням, це зумовлено проведенням робіт з ремонту колій.

«Сьогодні, 23 листопада, з 10:00 год. і до 20:00 год. 24 листопада ремонтуватимуть колію в межах залізничного переїзду з подальшим асфальтуванням на вул. Персенківка, 8», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Президент Петро Порошенко звернувся до Прем’єр-міністра з листом, в якому пропонує призупинити автомобільне та залізничне сполучення з тимчасово окупованим Кримом в обидва боки до моменту визначення моделі відносин країни з півостровом. Крім того, Головнокомандуючий запропонував невідкладно утворити робочу групу для всебічного аналізу питання щодо припинення вантажного транспортного сполучення та припинення товарообігу з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим (в обидва напрями) та підготовки проекту відповідного рішення.

 
Коментарі (0)