ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо львівського стадіону курсуватимуть шатл-баси

До львівського стадіону курсуватимуть шатл-баси

У Львові 14 жовтня до стадіону «Арена-Львів» будуть курсувати шатл-бас. Окрім того, приватному транспорту змінять організацію руху. Це спричинено проведенням у місті футбольного матчу.

У Львові 14 листопада на час проведення футбольного матчу між між національними збірними командами України та Словенії до стадіону «Арена Львів» курсуватимуть шатл-баси. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначається, ці автобуси з 17:00 до 19:00 відправлятимуться з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 21.00 до 23.00 автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

Окрім цього, для руху приватного транспорту діятиме спеціально розроблена схема руху доїзду на стадіон, а також будуть виділені зони для паркування таксі.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запоріжжі скасовано автобусний маршрут, який забезпечував сполучення з островом Хортиця. Також внесено зміни у схему руху маршруту №50.

 
Коментарі (0)