ГоловнаВибір редакціїПодіїДо охорони правопорядку столиці 21-22 листопада буде залучено шість тис. правоохоронців

До охорони правопорядку столиці 21-22 листопада буде залучено шість тис. правоохоронців

В період відзначення 3-ї річниці Революції Гідності у столиці в місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей буде встановлено рамки з металошукачами та наряди поліцейських з металодетекторами

В період відзначення 3-ї річниці Революції Гідності у столиці для забезпечення охорони правопорядку будуть задіяні 6000, а в місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей 21 листопада буде встановлено рамки з металошукачами наряди поліцейських з металодетекторами, працюватимуть кінологи та оперативники в цивільному, написав на своїй сторінці у Facebook радник Міністра МВС Зорян Шкіряк.

“21-22 листопада, в період відзначення 3-і річниці Революції Гідності, під час проведення масових заходів рівень терористичної загрози в столиці залишається підвищеним... До охорони громадського порядку, в період 21-22 листопада в м.Києві буде залучено 6000 правоохоронців, а на територіі всієі Украіни близько 15 000. В місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей 21 листопада будуть встановлені рамки с металошукачами, наряди поліцейських з металодетекторами, працюватимуть кінологи та оперетивники в цивільному”, — йдеться у повідомленні.
 
Також він додав, що буде залучено спецпідрозділи Нацполіції і Нацгвардії, кінологічна служба. Крім того, створено оперативний резерв МВС, котрий в разі виникнення позаштатних ситуацій негайно буде залучено до виконання поставлених задач і негайне прибуття на місце подіі.
 
Коментарі (0)