ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДо Прикарпаття підступає «висока» вода

До Прикарпаття підступає «висока» вода

Внаслідок сильних дощів на річках басейну Дністра очікується формування дощового паводку. Рятувальники побоюються підтоплень як заплав, так і сільськогосподарських угідь.

На Прикарпатті  побоюються дощового паводку. За інфомацією ДСНС у Івано-Франківській області існує ризик затоплення заплав та сільськогосподарських угідь.

«Сьогодні на ріках басейну Дністра очікується формування дощового паводку з підйомами рівнів води на 0.5–1.5 м, в окремих ділянках до 2.0 м, над поточними. Місцями можливе затоплення заплав, сільськогосподарських угідь, при дуже сильних дощах формування значного місцевого та схилового стоку» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зауважимо, вже пошкоджено берегові укріплення автодороги державного значення «Татарів - Кам'янець-Подільський» поблизу с. Соколівці Косівського району Івано-Франківської області. Сталося це в результаті сильного дощу та підняття рівня води в річці Рибниці. Наразі проїзд транспорту на цій ділянці дороги забезпечений.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через підвищення рівня води в Дунаї також існував ризик підтоплення Одеської області.

 
Коментарі (0)