ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Севастополь на один день повернули соціалізм

У Севастополь на один день повернули соціалізм

Керівники і співробітники структурних підрозділів міської держадміністрації працювали на територіях в районі пам'ятника В.І.Леніну, меморіалу Матросу і Солдату і прилеглих управлінь

У рамках традиційного двомісячника чистоти в Севастополі 24 березня відбувся загальноміський суботник.

Керівники і співробітники структурних підрозділів міської держадміністрації працювали на територіях в районі пам'ятника В.І.Леніну, меморіалу Матросу і Солдату і прилеглих управлінь. Тут проводилися санітарна очистка території, обкопування та обрізка дерев, посадка кущів.

«Ми готувалися до суботника, розробляли детальний план, - зазначив голова держадміністрації Володимир Яцуба. - Два рази збирався спеціально створений штаб, який очолює перший заступник Сергій Савенков, і куди увійшли голови районів. Були визначені наші завдання. Адміністрація взяла два великих об'єкта – це пам'ятник Леніну – до речі, один з найкрасивіших, на мою думку, в колишньому Радянському Союзі, і пам'ятник Матросу і Солдату. Севастопольці знають, в якому він стані після зими. Сьогодні все приберемо, скопаємо, посадимо кущі».

Глава міста, знаючи, як севастопольці ревно ставляться до чистоти улюбленого міста, не раз пропонував залучати мешканців до активної участі в суботниках: «Севастопольці переживають за чистоту в місті, не дають приїжджим смітити. Я думаю, що ми ще не раз тут зустрінемося. Тому що за один раз навести порядок складно, а місць, які вимагають допомоги городян, дуже багато, особливо в приватному секторі.

Я звернувся до начальника УВС – нехай дільничні разом з квартальними комітетами пройдуться по вулицях, щоб люди зібралися навколо будинків, навпроти своїх дворів. Треба прибрати, щоб не соромно було і самим в'їжджати в Севастополь і запрошувати гостей».

Після проведення суботника Володимир Яцуба має намір об'їхати місто й подивитися на результати: «Ми хочемо подивитися, як колишні комуністичні ідеї, взагалі ідеї наведення порядку і чистоти, знайшли розуміння у севастопольців, як вони відгукнулися на заклик привести в порядок своє місто. Тільки спільними зусиллями ми зможемо повернути Севастополю звання найчистішого міста в Україні та СНД».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)