ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДо сотень столичних будинків не дійшла гаряча вода

До сотень столичних будинків не дійшла гаряча вода

Сьогодні у столиці понад 900 споживачів перебувають без гарячої води. Більшість відключень пов’язана з пошкодженнями на тепломережах.

Кількість відключених від гарячого постачання абонентів столиці стабільно перевищує декілька сотень. Зокрема, сьогодні у місті без гарячої води 902 споживачі. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».

Так, в результаті пошкоджень на тепломережах без ГВП залишається 514 споживачів: 11 в Голосіївському, 1 в Дарницькому, 9 в Деснянському, 94 в Оболонському, 13 в Печерському, 204 в Подільському, 43 в Святошинському, 45 в Солом`янському, 94 в Шевченківському районах.

Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключені 335 споживачів: 4 в Голосіївському, 312 в Солом`янському районах, 19 в Шевченківському районах.

Без ГВП внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 35 споживачів, серед них — 25 в Оболонському, 10 в Святошинському районах.

Внаслідок планових ремонтних робіт, які компанія проводить в тепловому господарстві, тимчасово без ГВП залишається 18 споживачів: 17 в Солом`янському, 1 в Шевченківському районах.

Примітно, протягом минулої доби комунальникам вдалося усунути 39 пошкоджень на тепломережах. Це дало змогу  підключити до гарячого водопостачання 193 споживача.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора без ГВП в місті перебувало 721 абонент.

 
Коментарі (0)