ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаДо старого газу прийшли нові казуси

До старого газу прийшли нові казуси

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україна закуповуватиме рівно стільки російського газу, скільки необхідно для житлово-комунального господарства, народного господарства та підготовки до зими.

Під час відвідин ТОВ «Антей» під час робочої поїздки в АРК Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що Україна закуповуватиме рівно стільки російського газу, скільки необхідно для житлово-комунального господарства, народного господарства та підготовки до зими, - інформує Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

За його словами, 12 липня очікуються переговори з російською стороною на рівні президентів, а нещодавно такі перемовини відбулися на рівні прем'єрів. Водночас Прем'єр-міністр висловив переконання, що Україна зможе домовитися з РФ щодо обсягів закуповуваного російського газу: «Ми знайдемо спільну мову з усіх питань».

Довідково: У цей час НАК «Нафтогаз України» залучив кредит в 2 млрд дол у російського банку «Газпромбанк». Про це йдеться в повідомленні, яке з'явилося на сайті «Державні закупівлі».

Вартість обслуговування кредитної лінії, яка залучається на 7 років (з 2012 по 2019 рр..), складе 1,5 млрд дол.

 
Коментарі (0)