ГоловнаНовини ЖКГТранспортДо свят залізничники «пустять» більше потягів

До свят залізничники «пустять» більше потягів

На свято Трійці вирушать додаткові поїзди. Зокрема, залізничники збільшили пропозиції на потяги, сполученням сполученнях Київ – Харків та Київ – Кам'янець-Подільський.

На свято Трійці Укрзалізниця призначила додаткові поїзди у сполученнях  Київ – Харків та Київ – Кам'янець-Подільський. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Для забезпечення потреб населення на перевезення залізничним транспортом Укрзалізниця на свято Трійці призначила додаткові поїзди № 724/723 Київ – Харків та № 139/140 Київ – Кам'янець-Подільський.
 
Поїзд № 724/723 Київ – Харків відправиться у рейс із Києва та Харкова 6 та 9 червня складом швидкісного електропоїзда категорії Інтерсіті+.  Із Києва поїзд вирушатиме о 13:36 та прибуватиме до Харкова о 18:11. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 13:16 та прибуватиме до столиці України о 17:53. Для зручності мешканців лівого берега Києва поїзд на шляху прямування робитиме зупинки на станції Дарниця, окрім цього, він зупинятиметься на станціях Миргород та Полтава-Київська.
 
Додатковий поїзд № 139/140 Київ – Кам'янець-Подільський вирушить у рейс із Києва 6 та 8 червня, із Кам'янця-Подільського 7 та 9 червня. Час відправлення поїзда із Києва – 21:11, прибуття на станцію Кам'янець-Подільський – 05:34. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 19:58 та прибуватиме до Києва о 05:08. На шляху прямування поїзд робитиме зупинки на станціях Фастів 1, Козятин-1, Холонівська, Уладівка, Хмільник, Адампіль, Пасічний, Старокостянтинів 2, Красилів, Гречани, Ярмолинці, Дунаївці, Балин.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» збільшила пропозицію сполученням Київ-Ужгород та Київ-Івано-Франківськ.
 
Коментарі (0)