ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДочірнє підприємство Мінрегіону займається «відмиванням грошей»

Дочірнє підприємство Мінрегіону займається «відмиванням грошей»

Під час перевірки ДП «НДІ Проектреконструкція», що входить до сфери управління Мінрегіону, Відділом управління державною власністю міністерства виявлено конвертаційний центр та структури, що підробляли документи.
Під час перевірки ДП «НДІ Проектреконструкція», що входить до сфери управління Мінрегіону,  Відділом управління державною власністю міністерства виявлено конвертаційний центр та структури, що підробляли документи. 
 
Встановлено, що керівництвом ДП НДІ «Проектреконструкція» передано комерційним структурам приміщення без укладення відповідних договорів з Фондом держмайна, які повинні погоджуватися органом управління – Мінрегіоном.  Про це повідомив начальник Відділу управління державною власністю Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Олександр Провоторов за результатами контрольного огляду щодо використання державного майна, переданого Мінрегіоном в управління Дочернього підприємства.
 
«У ході огляду одного з приміщень НДІ «Проектреконструкція» було встановлено, що там розміщено ряд комерційних організацій з ознаками конвертаційного центру та структури, що займалися підробкою документів органів державної влади. У самому приміщені виявлено понад 50 печаток та штампів комерційних, державних установ і організацій, а саме: Пенсійного фонду, реєстраторів, приватних і державних нотаріусів, правоохоронних органів. В зв’язку з виявленими фактами, було ініційовано звернення до органу досудового розслідування – Слідчого відділу Нацполіції Печерського РУГУ в м.Києві», — повідомив Олександр Провоторов.
 

За його словами, на місце викликано слідчо-оперативну групу Печерського РУГУ Нацполіції у Києві для огляду місця події. Після закінчення перевірки буде прийняте відповідне кадрове рішення стосовно керівництва ДП НДІ «Проектреконструкція». 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов1
07 Липня 2017 p. 23:40
Думаю, що подібні "викривальні" повідомлення будуть і далі продовжуватись, адже треба чимось відволікати увагу простих українців від постійного знецінення гривні , яке зовні виглядає як неухильне зростання цін і тарифів.