ГоловнаНовини ЖКГПодіїДодаткові вихідні у серпні пов'язані зі святкуванням Дня Незалежності України

Додаткові вихідні у серпні пов'язані зі святкуванням Дня Незалежності України

Додаткові вихідні в серпні пов'язані зі святкуванням Дня Незалежності України. В цьому році Україна відсвяткує 28 річницю своєї незалежності.
Додаткові вихідні у серпні пов'язані із святкуванням Дня Незалежності України. Це державне свято, яке відзначається щороку 24 серпня. В цьому році Україна відсвяткує 28 річницю своєї Незалежності. 
 
У зв'язку з цим, на українців чекає 3 дні відпочинку — свято припадає на суботу, тому фактичною датою вихідного стане понеділок, 26 серпня. Таким чином, українці будуть відпочивати три дні поспіль – 24, 25 та 26 серпня.
 
Нагадаємо, що п'ятниця 23 серпня є передсвятковим днем, тож робочий день буде скороченим на одну годину. 
 
Традиційним у святкуванні Дня незалежності в Україні був військовий парад. У 2018 році відбувся один із наймасштабніших військових виступів.
 
Після обрання нового президента України Володимира Зеленського стало відомо, що в 2019 році військового параду на День незалежності не буде. Однією з причин є дорожнеча заходу. 

У 2019 замість параду повинен пройти Марш гідності. У ньому візьмуть участь ветерани АТО, волонтери, медики, спортсмени, вчителі, дипломати, представники різних військ і керівництво країни. Таким чином новообраний глава держави Володимир Зеленський хоче започаткувати нову традицію, в рамках якої 24 серпня будуть вшанування тих, ким може пишатися Україна. 

 
Коментарі (0)