ГоловнаНовини ЖКГТранспортДолю Hyundai в Україні ще остаточно не визначили

Долю Hyundai в Україні ще остаточно не визначили

Випробування нових міжрегіональних електропоїздів Hyundai продовжаться до засідання приймальної комісії 24 травня

Випробування нових міжрегіональних електропоїздів Hyundai продовжаться до засідання приймальної комісії 24 травня.

Про це повідомив в інтерв’ю журналістам перший заступник генерального директора Укрзалізниці Микола Сергієнко, інформує прес-служба відомства.

Він також пояснив, що наразі проходять експлуатаційні випробування першого поїзда Hyundai Rotem, як і було обумовлено вимогами контракту. Решта поїздів знаходяться в стадії підготовки та приймальних випробувань. Під час експлуатаційних випробувань на залізницях України електропоїзд Hyundai Rotem досягає замовленої Укрзалізницею швидкості 160 км/год, з якою надалі курсуватиме українськими залізницями. Під час експлуатаційних випробувань на ділянках Південної, Південно–Західної та Львівської залізниць електропоїзд Hyundai Rotem досяг швидкості 180 км/год.

За словами Миколи Сергієнка, 24 травня в ході засідання приймальної комісії  фахівці, які займаються питаннями проведення приймальних та сертифікаційних  випробувань, а також контролю якості конструкцій електропоїздів, їх надійності, залізничники, експлуатаційники та науковці розглянуть результати заводських, приймальних та експлуатаційних випробувань.

«За результатами цих 26 видів випробувань міжвідомча комісія повинна дати свою оцінку: проводити подальшу закупівлю та розширити партію із 10 електропоїздів Hyundai, продовжити експлуатаційні випробування, або порекомендувати виробнику удосконалити деякі вузли та деталі, дещо доопрацювати чи змінити – комісія має повноваження надати такі вимоги заводу-виробнику», – зазначив перший заступник генерального директора Укрзалізниці.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)