ГоловнаНовини ЖКГТранспортПотяги Hyundai завершують випробовувати Україною

Потяги Hyundai завершують випробовувати Україною

Завершені ходові, динамічні випробування, а також випробування по впливу на колію електропоїздів Hyundai, які проводилися фахівцями Дніпропетровського нацуніверситету залізничного транспорту

6 травня завершені ходові, динамічні випробування, а також випробування по впливу на колію електропоїздів Hyundai Rotem, які проводилися фахівцями Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, Південної залізниці та заводу-виробника.

Про це повідомляє прес-центр Південної залізниці.

Зараз проводяться тестування та налагодження систем цих поїздів, а також обкатка локомотивних бригад по майбутнім маршрутами слідування.

Зокрема, 4, 5 і 6 травня під керівництвом фахівців моторвагонного депо «Харків» Південної залізниці проводилась обкатка локомотивних бригад Південно-Західної дороги за маршрутом Харків-Київ-Харків. А сьогодні, 7 травня, дві локомотивні бригади моторвагонного депо «Харків» повели Hyundai з «першої столиці» на Львів. 7 і 8 травня під керівництвом харківських колег буде проводитися обкатка машиністів Південно-Західної і Львівської доріг по ділянці Харків-Київ-Львів-Київ-Харків. Досвідчені поїздки проводяться з максимальними швидкостями, встановленими на перегонах цієї ділянки.

Тим часом у Харкові знаходяться п'ять інших поїздів Hyundai (останній з них прибув з Одеси вчора). В даний момент чотири з них виставлені під контактний провід для проведення тестування. Зокрема, представники заводу-виробника проводять тестування і загальну настройку систем кондиціонування, автоматичних дверей тощо.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)