ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДомівки кримчан залишилися без світла і тепла

Домівки кримчан залишилися без світла і тепла

Близько тисячі осіб у Севастополі більше доби залишаються без опалення та електропостачання. Коли тепло і світло повернеться у помешкання людей - досі невідомо.

Вже більше доби у Севастополі близько тисячі осіб - мешканців 9-поверхівок по вулиці Громова 64 і 62 на Північній стороні міста без світла та опалення. У квартирах севастопольців не більше 14 градусів тепла, - повідомляють «Новини Криму».

За словами мешканців, аварія сталася ще ввечері в п'ятницю - тоді дев'ятиповерхівки залишилися без світла - бригада «Севенерго» заявила, що згоріли запобіжники в трансформаторній підстанції через збільшення навантаження в результаті похолодання.

Аварійники оголосили, що запасних запобіжників на цей момент у Севастополі немає.

Втім, у суботу після обіду електропостачання багатоквартирних будинків з перебоями було відновлено - «Севенерго» поставило тимчасову перемичку.

Проте вже в неділю ця перемичка теж згоріла, і з тих пір мешканці двох багатоповерхівок сидять в темних і холодних квартирах.

«Перспективи ремонту туманні - «Севенерго» за телефоном як і раніше, повідомляють, що необхідних запобіжників в Севастополі немає. Дзвінки в адміністрацію Севастополя теж не мали ефекту - чиновники так і не включили опалення, і температура в квартирі зараз досягає лише 14 градусів», - розповів один з мешканців вулиці Громова.

 
Коментарі (0)