ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняДонбас частково відновлюють після обстрілів

Донбас частково відновлюють після обстрілів

На Донбасі служби ДСНС продовжують роботи з усунення наслідків артилерійських обстрілів населених пунктів регіону. Крім цього спеціалісти проводять і піротехнічні роботи на цих територіях.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій продовжують ліквідовувати наслідки атак терористів у населених пунктах Донбасу. Зокрема, у місті Краматорську Донецької області рятувальники демонтували зруйновані конструкції житлових будинків. Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Крім цього, у Луганській області продовжуються роботи з відновлення систем життєзабезпечення міст та селищ. Так, відремонтовано трансформаторні пунктів у Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Однак, через постійні обстріли проведення аварійно-відновлювальних робіт на більшій частині постраждалих територій наразі неможливо.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Луганській області так звані ополченці «ЛНР» не дотримуються режиму припинення вогню. Місто Попасну бойовики обстріляли із установок залпового вогню «Град» після опівночі. Зауважимо, що саме з 00:00 15 лютого, згідно з Мінськими домовленостями, на території Донбасу мав бути витриманий режим тиші.

 
Коментарі (0)