ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняДонбас «оточать» оборонними спорудами через кілька місяців

Донбас «оточать» оборонними спорудами через кілька місяців

На Донбасі пришвидшили будівництво фортифікаційних споруд. Побудувати всі оборонні об’єкти на Сході країни пообіцяли до середини травня.

Будівництво фортифікаційних споруд на території Луганської та Донецької областей планують завершити вже до середини травня. Про це під час наради у Краматорську заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає прес-служба Кабінету Міністрів.

«Час на виконання цієї роботи дуже обмежений – до середини травня маємо звести всі фортифікаційні споруди. Ситуація напружена, тому для вирішення проблеми потрібно об'єднати зусилля не лише військових та обласних державних адміністрацій, а й всіх громадян України», - заявив Міністр.

Крім цього, забезпечувати підтримку та супровід зведення укріплень будуть губернатори луганської та Донецької областей.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, влада закликала губернаторів укріплювати кордони міст. Зокрема, зводити опорні пункти, бліндажі та фортифікаційні споруди. Кожна область повинна зробити свій посильний внесок у фортифікаційні роботи. Відтак, за кожним регіоном буде закріплено проведення певних робіт з дотриманням термінів та якості виконання.

 
Коментарі (0)