ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонеччан перевели на сувору економію води

Донеччан перевели на сувору економію води

Донеччани отримуватимуть воду за графіком. Місто перевели на режим суворої економії водоспоживання через аварію на каналі «Сіверський Донець-Донбас».

У Донецьку введено суворий режим економії споживання питної води. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі місцевої міськради.

«У зв'язку з аварією на каналі «Сіверський Донець-Донбас» і неможливістю проведення ремонтно-відновлювальних робіт (зона АТО), КП «Компанія «Вода Донбасу» скоротила подачу води на територію міста Донецька», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що з метою організації заходів, пов'язаних з попередженням надзвичайної ситуації техногенного характеру внаслідок аварії в системах забезпечення населення питною водою на території міста введено суворий режим економії споживання питної води.

Зважаючи чого, подача холодної води споживачам міста Донецька буде здійснюватись з нормативним тиском з 17:00 до 22:00 з 05.07.2014 до усунення пошкоджень.

В інший час вода буде подаватися в гідравлічному режимі, проте можливі перебої.

Подача гарячої води буде здійснюватися відповідно до затвердженого графіку з 17:30 до 22:00 з 05.07.2014 до стабілізації подачі холодного водопостачання.

«Про закінчення ремонтних робіт та відновлення водопостачання в звичайному режимі буде повідомлено додатково», - підкреслюється в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, запасів у водосховищах Сіверського Дінця вистачить на місяць, за умови економії, цей термін може тривати ще на кілька днів.

 
Коментарі (0)