ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонеччан просять поквапитися з оплатою водопостачання

Донеччан просять поквапитися з оплатою водопостачання

Донеччани почали несправно оплачувати послуги водопостачання. У міськводоканалі зауважують, за серпень надані послуги оплатили лише 21% споживачів, тому містян просять поквапитися з оплатою.

КП «Донецькміськводоканал» просить своїх споживачів, знайти можливість і оплатити послуги водопостачання найближчим часом. За інформацією прес-служби підприємства, на сьогодні рівень оплат катастрофічно низький і не перевищує 27%. Зокрема, за серпень тільки 21% споживачів розрахувалися за надані послуги.

Водночас комунальники наголошують, що для того, щоб підтримувати процеси водопостачання та водовідведення в місті, водоканалу необхідно закуповувати матеріали, паливо, оплачувати енергоресурси, тощо.

Для більш зручної оплати послуг в міськводоканалі радять звернутися у районні служби «Водосбуту», в каси та відділення «Ощадбанку», які працюють за скороченим графіком, або ж сплатити комунальні послуги за допомогою Інтернету з платіжного сервісу «Єдиний гаманець» на сайті «Ощадбанку».

Зазначимо, тривають роботи з відновлення наливної водогону КП «Компанія «Вода Донбасу», пошкодженого снарядом в результаті обстрілу 20-21 вересня. Від цього водоводу залежить робота Куйбишевського водопровідного вузла КП «Донецькміськводоканал» і відповідно водопостачання Ленінського, Куйбишевського і частково Київського районів (Привокзальна площа). Вчора в ці райони фахівцям КП «Донецькміськводоканал» вдалося подати воду з 19 до 21 години. Сьогодні працівники підприємства прикладають всі зусилля, щоб подати воду у тому ж режимі.

 
Коментарі (0)