ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонеччан скликають на суботник

Донеччан скликають на суботник

Завтра у Донецьку стартує суботник. Його ініціаторами є самі мешканці міста. Прибиратимуть наслідки артобстрілів Палацу молоді «Юність».

Донеччани збираються на суботник. За інформацією Донецької міськради, він пройде завтра, 13 вересня, біля Палацу молоді «Юність».

«Цей суботник - ініціатива пересічних донеччан, яка виникла стихійно після спілкування з працівниками Палацу молоді. Тож запрошуємо всіх земляків приєднатися», - коментує одна з учасниць заходу Лариса Лісняк.

При цьому наголошується, що базовий інвентар в ДМ «Юність» є, але по можливості городян просять брати з собою віники, совки, відра, рукавички... Також, кажуть активісти, є гостра потреба у великих сміттєвих будівельних мішках, які можуть витримати осколки скла.

Зазначимо, суботник стартує в 11:00.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, міський голова Олександр Лук'янченко впевнений, що в разі припинення бойових дій, відновити Донецьк до приходу холодів вдасться за 35 діб. За цей час необхідно відремонтувати мости і шляхопроводи, щоб задіяти залізницю для підвезення вугілля на ТЕС.

 
Коментарі (0)