ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонеччанам обіцяють покращення водопостачання

Донеччанам обіцяють покращення водопостачання

Сьогодні водопостачання Донецька покращиться, однак донеччан попереджають - протягом кількох днів можливі перебої у всіх районах міста.

Ремонтні роботи на каналі «Сіверський Донець-Донбас» завершені. Наразі працівники «Донецькміськводоканалу» виконують необхідні заходи зі стабілізації водопостачання в місті в колишньому режимі, - зазначають у прес-службі підприємства.

Так, прогнозується, що водоподача покращиться, однак частина обсягів, які подаються на місто, буде витрачена на заповнення систем опалення в Петровському, частково Ленінському та Куйбишевському районах.

«Заходи триватимуть ще протягом завтрашнього дня. Тому 26 і 27 вересня у всіх районах міста можливі перебої з водопостачанням» - підкреслюється в повідомленні.

Примітно, що за минулу добу комунальникам вдалося усунути 19 поривів на водоводах та 45 аварій на каналізаційних мережах у всіх районах. Серйозних аварійних ситуацій по місту за вчорашній день зареєстровано не було.

Нагадаємо, вчора КП «Компанія «Вода Донбасу» проводила ремонтні роботи на насосній станції ІІІ підйому. У зв'язку з цим був зупинений канал «Сіверський Донець-Донбас», а Верхньо-Кальміуську фільтрувальну станцію, від якої зараз отримує воду Донецьк, переведено на скорочений режим роботи. Через це подача води на місто зменшилася на 50%.

 
Коментарі (0)