ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонеччанам «прикрасять» очікування транспорту

Донеччанам «прикрасять» очікування транспорту

Фахівці комунального підприємства «Дорожнє ремонтно-будівельне управління», на балансі якого знаходяться зупинки, інтенсивно ведуть роботи по їх благоустрою

В рамках проведення двомісячника по весняному благоустрою Донецька заплановано привести в порядок усі зупинкові комплекси і павільйони очікування громадського транспорту. Фахівці комунального підприємства «Дорожнє ремонтно-будівельне управління», на балансі якого знаходяться зупинки, інтенсивно ведуть роботи по їх благоустрою.

Станом на 17 квітня виконано ремонт 35 павільйонів. Розпочато роботи з фарбування ще 20 зупиночних павільйонів. Крім цього КП ДРСУ в найкоротші терміни виконало фарбування перильного огородження на мосту в парку ім. Щербакова і завершує ремонтні роботи підземного переходу у районі парку. Також розпочато роботи по ремонту підземного переходу на Ленінському проспекті, інформує donbass.ua.

Крім того, Головне управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міськради 6 квітня за результатами тендера уклало угоду з ТОВ «Маркодон» на придбання 50 знаків пішохідного орієнтування на суму 440 тис. грн, повідомляється у «Віснику державних закупівель».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)