ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонеччани на деякий час залишаться без води

Донеччани на деякий час залишаться без води

Деякі райони Донецька будуть тимчасово відключені від водопостачання. Комунальники міста просять мешканців з розумінням поставитися до необхідних заходів і запастися водою.

У Донецьку з 8.00 11 вересня до 5.00 12 вересня буде припинено подачу води в деякі райони. Про це КП «Донецькміськводоканал» повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Так подача води буде припинена у наступних районах: Куйбишевський р- н, 15-й ділянка і м-н Привокзальний Київського району, а також Ленінський район (крім м -нів Зоряний, Блакитний, Одеський, Боссе). КП «Донецькміськводоканал» просить споживачів зазначених районів запастися водою.

Як зазначив, директор КП «Донецькміськводоканал» Юрій Перебийнос зупинки проводяться лише раз на рік, зате на весь наступний рік забезпечують стабільну роботу водовузла.

«Крім того, ми максимально скорочуємо час, необхідний для виконання ремонтних робіт , щоб якомога менше дискомфорту доставляти споживачам», - зауважив Юрій Перебийнос.

Зокрема, на Куйбишевському водопровідному вузлі протягом 21 години працівники водоканалу виконають заміну засувки на пожежному водопроводі, ремонт засувок на наливному водопроводі резервуарів чистої води та інші профілактичні заходи. Роботи також будуть вестися на мережах тих вулиць, які підпадають під відключення води. Зокрема працівники водопровідно-каналізаційних служб замінять за кількома адресами пожежні гідранти, запірну арматуру , виконають набивання сальників засувок.

Як повідомляла «Україна Комунальна», з початку року КП «Донецькміськводоканал» знизив дебіторську заборгованість населення на 2,5 млн грн. Результат принесла активна робота по стягненню боргів за послуги водопостачання та водовідведення, відключення боржників і судова тяганина.

 
Коментарі (0)