ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонеччині повертають воду

Донеччині повертають воду

У Донецькій області відновили водопостачання у кількох містах, де водопроводи були пошкоджені снарядами. Також не припиняються роботи на напірних трубопроводах каналу Сіверський Донець-Донбас, які були пошкоджені в результаті обстрілу.

У Донецькій області спеціалісти відновили водопостачання в деяких населених пунктах регіону, що постраждали внаслідок бойових дій. Зокрема воду подали у Дебальцево, хоча і здійснюється водопостачання у місті в обсязі 20% від необхідного об’єму (самостічно). Про це «Україні Комунальній» повідомили у КП «Компанія «Вода Донбасу».

Крім цього спеціалісти відновили централізоване водопостачання у місті Старобишево.

Продовжують роботи з ліквідації пробоїв та тріщин на водопроводах. Комунальники ліквідували пошкодження на водопроводі №6 в районі Ясинуватського посту.

«Виконуються ремонтні роботи на напірних трубопроводах каналу Сіверський Донець-Донбас, пошкоджених в результаті обстрілу в районі Горлівки. Вчора на Майорській ділянці на правій нитці водоводу діаметром заварили дві пробоїни діаметром 50 см і тріщину довжиною 60 див Сьогодні розпочинаються роботи з відновлення трубопроводу каналу діаметром 2100 мм, пошкодженого в результаті обстрілу. Крім того, дві бригади продовжують роботи на трубопроводі каналу діаметром 2300 мм», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора у деяких районах Харкова тимчасово припинено водопостачання. Це було спричинено аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.

 
Коментарі (0)