ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняДонецьк чекає на весняні паводки

Донецьк чекає на весняні паводки

В «Донецькміськводоканалі» готуються до весняних паводків. Робітники відомства повідомляють, що вони до затоплення готові.

В Донецьку чекають на весняні паводки. «Велика вода» ще може прийти навесні, якщо лютий і березень будуть сніжними. Про це повідомляють «Україні Комунальній» в прес-службі «Донецькміськводоканалу».

У «Донецькміськводоканалі» наголошують, що до паводків вони готуються завчасно. Наразі пропуск талих вод каналізаційною системою міста пройшов спокійно і без аварійних ситуацій. В режимі готовності перебувають всі необхідні автотранспортні засоби і техніка для відкачування води. Бригади поетапно обстежують стан каналізаційних колодязів по всьому місту, ремонтують і герметизують кришки: «Після зими завжди виявляється певна кількість люків, які вийшли з ладу або пошкоджені під час снігоприбиральних робіт, спецтехнікою. Такі кришки необхідно замінити, щоб каналізаційні колектори, не призначені для прийому талих вод, не пошкодилися», - пояснює начальник виробничо-технічного відділу КП «Донецькміськводоканал» Олександр Зражевський.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 1 лютого Рівненська область почала готуватися до боротьби з паводками.

 
Коментарі (0)