ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДонецькі енергетики йдуть у віртуальність

Донецькі енергетики йдуть у віртуальність

«Донецькобленерго» впроваджує новий інтернет-сервіс, що дозволяє клієнтам - юрособам в онлайновому режимі управляти рахунками на постачання електроенергії.

ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» відкрив безкоштовний інтернет-сервіс «Особистий кабінет юридичної споживача» для зручного управління даними по енергоспоживанню.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі ДТЕК.

Як зазначається у повідомленні, поки що «Особистий кабінет...» доступний клієнтам - юридичним особам Горлівки та Краматорська. До кінця 2013 року до нього будуть підключені клієнти в Донецьку і Макіївці.

Новий інтернет-сервіс дозволяє клієнтам компанії - юридичним особам бачити в онлайн-режимі нарахування та оплату за електроенергію, надходження грошей на рахунок енергокомпанії, звіряти показання приладів обліку, отримувати інформацію про наявність заборгованості.

Крім того, власники електронного цифрового підпису (ЕЦП ) зможуть в режимі реального часу самостійно вносити в «Особистому кабінеті» показання приладів обліку, формувати, переглядати і підписувати рахунки, отримувати акти прийому-передачі в електронному вигляді. Це дозволить повністю перейти на електронний документообіг і позбавить від необхідності щомісяця відвідувати РЕЗ для надання паперових звітів щодо спожитої електроенергії. Отримати електронний цифровий підпис можна в акредитованих центрах сертифікації відкритих ключів, а інструкцію з оформлення ЕЦП - в розрахункових групах відділень енергозбуту.

«ДТЕК Донецькобленерго» гарантує своїм клієнтам - юридичним особам повну конфіденційність. Схема реєстрації та ідентифікації клієнтів виключає можливість використання їх особистої інформації сторонніми особами», - зазначив керівник департаменту з управління продажами ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» Олександр Северин.

Щоб стати користувачем «Особистого кабінету юридичного споживача» підприємству, організації або приватному підприємцю необхідно звернутися до РЕМ, в якому він проводить розрахунки за електроенергію. На підставі заяви споживач буде зареєстрований в системі і отримає логін і пароль. А додаткова угода про використання ЕЦП стане стартом нових зручних взаємовідносин клієнта і енергокомпанії он-лайн.
 

 
Коментарі (0)