ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоДонецькі комунальники усувають «спогади» про зиму

Донецькі комунальники усувають «спогади» про зиму

Комунальне підприємство «Донецькміськводоканал» активізувало роботу з підготовки для асфальтування розриттів, що залишилися після усунення поривів взимку.

З квітня комунальне підприємство «Донецькміськводоканал» активізувало роботу з підготовки для асфальтування розриттів, що залишилися після усунення поривів взимку. Більше 70% невпорядкованих ділянок вже передано КП ДРСУ.

З настанням весни частішають справедливі скарги мешканців міста на незавершений благоустрій територій після роботи аварійників взимку. З листопада по березень асфальтування розриттів, що залишилися після усунення аварійних ситуацій, доводиться тимчасово припиняти, тому що низька температура повітря не підходить для укладання асфальту.

За 5 місяців холодів по місту утворилося 310 розриттів після усунення аварій з залученням техніки або проведення вимушених ремонтних робіт.
 
Щоб «нерівності» не доставляли дискомфорту донеччанам, тим більше на дорогах, фахівці водоканалу їх підсипали щебенем. Періодично підсипання повторюють, коли відбувається просідання грунту: «В такому стані «постраждалі» території підтримуються до настання весни. Тепер розриття можна асфальтувати. Перед цим ми ще раз виконуємо підсипання щебенем і передаємо їх КП ДРСУ», - розповідає заступник директора з виробництва Микола Байло.
 
Більше 220 розриттів вже передані КП ДРСУ під асфальтування. До травневих свят будуть упорядковані всі дороги, що залишили «нагадування» про важку для аварійників зиму.

Джерело - Комунальний портал

 
Коментарі (0)