ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонецькі міста відновлюють інфраструктуру

Донецькі міста відновлюють інфраструктуру

Звільнені від терористів населені пункти Донецької області повертаються до звичного життя: відновлюється інфраструктура, налагоджено підвіз води та продуктів, вирішується питання з соцвиплатами.

У Слов’янську та Краматорську Донецької області починають відновлювати інфраструктуру, налагодили постачання продуктів харчування, питної води та іншої гуманітарної допомоги місцевим мешканцям. Про це йдеться на офіційній сторінці прес-центру АТО в Фейсбуці.

«Українські військові повністю контролюють міста Слав’янськ та Краматорськ Донецької області. За вказівкою Президента України – Верховного головнокомандувача Збройних Сил України тут починають відновлювати інфраструктуру, налагодили постачання продуктів харчування, питної води та іншої гуманітарної допомоги місцевим мешканцям. Також розпочався процес пов'язаний з вирішенням проблемних питань щодо надходження коштів на виплати пенсій, степендій, заробітних плат», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, додається, що терористи деморалізовані, але разом з тим продовжують здійснювати напади на українських військових.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Слов'янськ опинився на порозі гуманітарної катастрофи. У місті немає ні світла, ні води, ні газу, на вулицях процвітає антисанітарія. Бракує і коштів. Востаннє люди отримували соціальні виплати та зарплати два місяці тому.

 
Коментарі (0)