ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДонецьк попереджають про перебої з електроенергією

Донецьк попереджають про перебої з електроенергією

Жителі одного з районів Донецька можуть тимчасово залишитися без електроенергії. Вина тому - планові ремонтні роботи на підстанції ХБК.

У Кіровському районі Донецька можливі тимчасові відключення споживачів від електропостачання. Це пов'язано з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції ХБК. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

Також, ремонтні бригади приступили до відновлення пошкодженого водогону на перетині вулиць Башкирської і Артемівської, яким вода подається відразу на кілька водопровідних вузлів міста. На даний момент ведуться зварювальні роботи. 
 
Раніше в прес-службі повідомили, що після артобстрілів зруйновані приватні житлові будинки №81, 81, 83, 84 по вулиці Ковалько і №102 по вулиці 50 років України. Постраждав також гараж у дворі будинку №40 по вулиці Свободи.
 
За минулу добу осколками снарядів, що розірвалися,  пошкоджені також і розподільні газові мережі по вул. Рудзутака 22, Стратонавтів 8а, Путилівській 138 в Київському районі та по пер. Вільному 56а, в Куйбишевському районі. Аварію локалізовано.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», співробітники «Київводоканалу» виготовили кілька пічок-буржуйок для обігріву українських солдатів на Донбасі. Робітники і надалі планують робити пічки для потреб бійців.
 
Коментарі (0)