ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецьк спрямує мільйони на очищення стоків

Донецьк спрямує мільйони на очищення стоків

У Донецьку займуться очищенням стоків. На реконструкцію каналізаційно-очисних споруд Донецьку виділили сотні мільйонів гривень.

Кабінет міністрів затвердив поданий Донецькою облдержадміністрацією проект реконструкції каналізаційно-очисних споруд з будівництвом комплексу термічної утилізації осадів загальною вартістю 275,903 млн гривень. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів, як пише «Інтерфакс-Україна».

Згідно з документом, проект реконструкції і будівництва об'єкта загальною площею забудови 4,11 тисяч квадратних метрів на земельній ділянці загальною площею 1,62 га розроблений ТОВ «Среда» і розрахований на 26,5 місяців.

Згідно із затвердженим проектом, із зазначеної його загальної кошторисної вартості реалізації вартість обладнання становитиме 221,6 млн гривень, будівельно-монтажних робіт - 31,9 млн гривень, інші витрати - 22,5 млн гривень.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові розробили комплексну програму на 2012-2015 роки, котра, має модернізувати, каналізаційну систему міста. Основним завданням програми, є каналізування вулиць. На цих 114 вулицях знаходяться 3,1 тис. будинків, у яких проживає приблизно 14 тис. мешканців.

 
Коментарі (0)