ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДонецькі тепломережі оновлять за кошти скандинавів

Донецькі тепломережі оновлять за кошти скандинавів

ККП «Донецькміськтепломережа» взяло участь у конкурсному відборі проектів за Програмою «DemoUkrainaDH», спрямованих на підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання

Комерційне комунальне підприємство «Донецькміськтепломережа» взяло участь у конкурсному відборі проектів за Програмою «DemoUkrainaDH», спрямованих на підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання. Дану Програму реалізує Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО), повідомляє Комунальний портал.

Проект «ККП «Донецькміськтепломережа» з реконструкції котелень зі впровадженням сонячних колекторів та теплових насосів підтриманий для подальшої реалізації. Раніше цей проект попередньо був схвалений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та комунального господарства України.

Як наголошується в повідомленні, реалізація проекту дасть можливість знизити споживання природного газу на гаряче водопостачання і підвищить якість надаваних послуг.

Довідка:

Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) створена в 1990 році п'ятьма країнами: Данією, Ісландією, Норвегією, Фінляндією, Швецією. За минулий час НЕФКО надала фінансову підтримку різним проектам у країнах Центральної та Східної Європи, включаючи Росію, Білорусь та Україна.

Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) і уряд України підписали Рамкову угоду, що дозволяє корпорації брати участь в реалізації енергозберігаючих проектів у комунальному секторі України.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)