ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаДонецьк тішать гарячою водою

Донецьк тішать гарячою водою

Незважаючи на бойові дії в Донецьку, комунальники продовжують повертати місто до звичайного життя. Зокрема, вони відновили роботу ряду котелень міста - у будинки Донецька повертається гаряча вода.

В будинки жителів Донецька повертається гаряча вода. Це пов'язано з тим, що комунальники відновили роботу ряду котелень міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

«Так, 5 вересня відновили роботу 29 котелень підприємств, які забезпечують гарячою водою 590 житлових будинків. З 6 вересня в роботі знаходилося вже 38 котелень, які забезпечують гарячою водою 812 житлових будинків. На наступний день ще 44 котельні були включені в роботу», - йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі відзначили, що на сьогоднішній день споживачі 888 житлових будинків отримують гарячу воду за графіком. При наявності тиску холодної води в Кіровському, Ленінському та Куйбишевському районах міста ККП «Донецькміськтепломережа» відновить роботу всіх котелень.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», фахівці ДТЕК відновили електропостачання Верхнекальміуської фільтрувальної станції в Донецьку.
 
Коментарі (0)