ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецьк виходить з безводдя

Донецьк виходить з безводдя

Безводдя в Донецьку утримається щонайменше 5 днів. Наразі йде наповнення водою каналу «Сіверський Донець-Донбас», який донедавна було пошкоджено внаслідок бойових дій в регіоні.

Канал «Сіверський Донець-Донбас» з учорашнього дня наповнюється водою, однак місто ще мінімум 5 днів буде продовжувати отримувати «прозору» з резервних водоймищ за графіком з максимальним тиском. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

«Фахівці КП «Компанія «Вода Донбасу» завершили роботи по запуску насосної станції першого і другого підйому каналу Сіверський Донець-Донбас. З учорашнього дня, 13 липня, він вже наповнюється водою», - йдеться в повідомленні.

А також підкреслюється, що на сьогодні ситуація з водопостачання та водовідведення у Донецьку знаходиться під контролем фахівців КП «Донецькміськводоканал», проте підприємство як і раніше подає воду городянам у скороченому режимі.

«Ще щонайменше 5 днів Донецьк буде продовжувати отримувати воду з резервних водоймищ за графіком з максимальним тиском з 17.00 до 22.00. Після повного наповнення каналу, місто зможе перейти до нормальної водоподачі» - зазначають у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 11 липня ДТЕК «Донецькобленерго» відновив енергопостачання насосних станцій каналу «Сіверський Донець - Донбас».

 
Коментарі (0)