ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонецьк закриє каналізацію на замок

Донецьк закриє каналізацію на замок

«Донецькміськводоканал» планує придбати близько 50 антивандальних кришок для каналізаційних люків. З початку року донецькі комунальники накрили 335 колодязів по всьому місту.

У зимовий період не рідкісні випадки пошкодження кришок, особливо залізобетонних, снігоприбиральною технікою або зміщення їх. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Донецькміськводоканалу».

При виявленні відкритого колодязя його тимчасово огороджують сигнальною стрічкою до моменту встановлення люка, щоб убезпечити жителів.

У січні підприємство отримало кошти на придбання додатково 49 чавунних кришок важкого типу, що призначені для монтажу на проїжджій частині, а також 22 пожежних гідранти. На сесії міської ради також буде розглянуто питання про виділення додаткових коштів з місцевого бюджету на придбання полімерних антивандальних кришок для Донецького водоканалу в 2014 році.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв'язку з тим, що останнім часом комунальники стикаються з частим викраденням каналізаційних люків, яке призводить до трагічних наслідків, парламентарії можуть ввести кримінальну відповідальність за відповідні дії.

 
Коментарі (0)