Донецьк залишився без опалення

Обстріли в Донецьку пошкодили магістральну теплову мережу, яка забезпечує теплом близько 30 будинків. В результаті дані споруди залишилися з холодними батареями.

В результаті повторних обстрілів в Донецьку, в районі Адмінселища пошкоджена магістральна теплова мережа, що забезпечує теплом 29 житлових будинків. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

Опалення відсутнє за наступними адресами: вул. Героїв праці 9; вул. Даугівська 10; вул. Зуївська 6, 20, 26, 28; вул. Колесникової 7-12; вул. Нарвська 5, 7, 9; вул. Туманяна 2, 3, 5, 7, 9, 11-16; вул. Шахтарської Слави 9, 11, 13.
 
На поточний момент продовжуються роботи з відновлення пошкоджених теплових мереж та відновлення подачі теплової енергії за вищевказаними адресами.
 
Крім того, фахівці ПАТ «Донецькміськгаз» відновили газопостачання 469 абонентів приватного сектору по вул. Шахтопрохідників, Чехословацькій, пер. Колгоспному і 25 абонентам багатоквартирного будинку по вул. Військовій. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Європейський інвестиційний банк планує надати Україні кілька сотень млн євро, щоб відновити інфраструктуру Донбасу після проведення бойових дій.
 
Коментарі (0)