ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУкраїні можуть «підкинути» мільйони євро на відновлення Донбасу

Україні можуть «підкинути» мільйони євро на відновлення Донбасу

Європейський інвестиційний банк планує надати Україні кількасот млн євро, аби відновити інфраструктуру Донбасу після проведення бойових дій.

Європейський інвестиційний банк планує виділити Україні 200 млн євро у якості кредиту на відновлення Донбасу. Про це «Україні Комунальній» повідомили прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Зокрема, у Мінрегіоні відзвітували, що у відомстві відбулася нарада із представниками Європейського Інвестиційного Банку щодо можливості започаткування банком кредитного проекту з питань  реабілітації України.
 
«Кошти Європейського інвестиційного банку планують виділити на першочергові проекти з відновлення зруйнованої інфраструктури на Донбасі та на забезпечення потреб вимушених переселенців в інших регіонах України», – йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі відмітили, що підписання відповідної кредитної угоди планується вже найближчим часом.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на підконтрольній української влади території Донеччини повністю присутнє опалення. Винятком була одна школа в Донецькій області - її пообіцяли підключити найближчим часом.
 
Коментарі (0)