ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДонецьк занурився у комунальні проблеми

Донецьк занурився у комунальні проблеми

У Донецьку внаслідок бойових дій знеструмлено один мікрорайон, у двох районах - з'явилися проблеми з водопостачанням. Ситуація в місті неспокійна.

Один з мікрорайонів Донецька знеструмлено. Також в місті є проблеми з водопостачанням. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

«В мікрорайоні Текстильник в декількох місцях пошкоджено лінії електропередач, тому зараз всі житлові будинки і підприємства знеструмлені. Аварійні бригади розпочнуть ліквідацію пошкоджень відразу після припинення бойових дій», - йдеться в повідомленні.

Крім того, наголошується, що в місті також є проблеми з водопостачанням Кіровського та Куйбишевського районів, знеструмлено південний водоузел.

Як кажуть комунальні працівники, зараз йдуть роботи по переключенню споживачів до інших вузлів і вже до вечора обіцяють вирівняти тиск води в мережах.

Зазначимо, станом на 13.00 в Донецьку неспокійно, залпи і вибухи чути практично по всьому місту. Епіцентр бойових дій в Кіровському та Петровському районах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом минулої ночі було пошкоджено газопроводи на 15 вулицях Донецька. Сьогодні через це в цілях безпеки без газу перебувають сотні будинків приватного сектору.

 
Коментарі (0)