ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецький водоканал роздає субсидії за анкетами

Донецький водоканал роздає субсидії за анкетами

Анкета, розроблена органами соціального захисту, дозволить не тільки виявити таких людей, а й полегшить їм процес оформлення субсидії

Контролери служби «Водозбут» комунального підприємства «Донецькміськводоканал», а також співробітники інших комунальних служб міста тепер пропонуватимуть своїм абонентам заповнити анкету «Ваша сім'я і житлова субсидія». Анкета допоможе визначити, чи потрыбна людині або членам його сім'ї субсидія.

Про це повідомляє міський Комунальний портал.

На сьогодні бюджетні кошти, закладені на субсидування, залишаються не затребуваними повністю, тому що багато людей не користуються належними пільгами: «На жаль, багато хто навіть не знає, що вони мають право на субсидію, і, не маючи можливості платити за комунальні послуги в повній мірі самостійно, накопичують заборгованість і стають «проблемними» абонентами. Адже державою передбачена допомога для таких громадян, яку вони не отримують через свою необізнаність або ліні», - розповідає директор КП «Донецькміськводоканал» Юрій Перебийніс.

Анкета, розроблена органами соціального захисту, дозволить не тільки виявити таких людей, а й полегшить їм процес оформлення субсидії. Всі заповнені анкети будуть передаватися в районні управління праці та соціального захисту населення, де отримана інформація буде оброблятися. Соціальні працівники зв'яжуться з тими людьми, яким покладено субсидія, і нададуть допомогу у зборі документів і оформленні пільг.

Заповнити анкету можна відразу в присутності контролера водоканалу, а також в будь-якій з ділянок служби «Водозбут».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)