ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДонецьким дорожникам поспати не вдасться

Донецьким дорожникам поспати не вдасться

У Донецьку 4-14 квітня щоденно, з 23:00 до 5:00 по проспекту Миру (ділянка від вулиці Челюскінців до вулиці Набережної) будуть виконуватися роботи по фрезеруванню асфальтобетонного покриття

У Донецьку 4-14 квітня щоденно, з 23:00 до 5:00 по проспекту Миру (ділянка від вулиці Челюскінців до вулиці Набережної) будуть виконуватися роботи по фрезеруванню асфальтобетонного покриття.

Про це повідомляє сайт Головного управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради.

Як наголошується в повідомленні, тривала весна внесла свої корективи у плани донецьких шляховиків. Внаслідок несприятливих погодних умов ремонтні роботи розпочалися із запізненням, але зараз увійшли в графік.

Так, комунальне підприємство «Шляхове ремонтно-будівельне управління» активно веде роботи по фрезеруванню асфальтобетонних покриттів, що дозволить виконувати поточний ремонт автодоріг в 9-ти районах міста.

Ремонтуються дороги і в приватному секторі. Вже виконані роботи по влаштуванню покриттів на ґрунтовках методом відсипання кам'яними матеріалами в Кіровському районі по провулку Друку і в Куйбишевському районі по вулицях Зоринська і Одинцова. На черзі – відсипання автодороги по вулиці Моспінська в Куйбишевському районі.

Протягом весняного двомісячника з благоустрою будуть відремонтовані і тротуари. Зокрема зараз ведуться роботи по ремонту тротуару на вулиці 50 років СРСР (ділянка від бульвару Шевченка до проспекту Миру). Виконані роботи по заміні бортового каменю по вул. Стадіонній.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)