ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДонецьк не боїться віялових відключень

Донецьк не боїться віялових відключень

Донецькому регіону не страшні графіки відключень електроенергії. За словами керманичів області, у регіоні достатньо підприємств для забезпечення нормальної життєдіяльності області.

Донецька область не боїться віялових відключень електричної енергії. Керівники області аргументують це достатньою кількістю підприємств на території регіону, які в змозі забезпечити стабільну життєдіяльність області. Про це заявив заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Олександр Клименко, повідомляє прес-служба відомства.

«Я можу офіційно заявити, що на сьогодні у нас досить генеруючих потужностей, щоб повністю забезпечити електропостачанням підприємства області. Більш того, у нас є резерв потужностей. Тому мені незрозуміла позиція «Укренерго» щодо віялових відключень, через які наші промисловці несуть прямі збитки», - сказав Олександр Клименко.

Чиновник також зауважив, що Київ не помічає деяких проблем Донецької області. Саме тому, Донецька облдержадміністрація запропонувала профільним комітетам Верховної Ради України провести виїзні засідання у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську. Частина з них уже погодилась.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українці і надалі перевищують гранично допустимі норми споживання електроенергії. Лідерами стали Донецька та Луганська області і Київ.

 
Коментарі (0)