ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаДонецьку область «кинули» у темряву

Донецьку область «кинули» у темряву

Більше десятка міст під Донецьком залишилися без електропостачання. Аварійні бригади готові усувати проблеми, однак, проведення аварійно-відновлювальних робіт практично неможливо через активні бойові дії.

В Слов'янському районі Донецької області станом на 26 травня знеструмленими залишаються села Андріївка, Червоноармійське, Іванівка, Малинівка, Васютинское, Тихоновка, Кругле, Первомарьевка, Дуневка, Никаноровка. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Донецькобленерго».

У прес-службі відзначили, що на території району пошкоджено 11 ліній електропередачі та 88 трансформаторних підстанцій.
 
«У Слов'янському РЕЗ «Донецькобленерго» створено аварійні бригади, укомплектовані всіма необхідними матеріалами. Проте проведення аварійно-відновлювальних робіт практично неможливо: через активні бойові дії працівники районних електромереж не можуть дістатися до пошкодженого обладнання», - резюмують в компанії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», аеропорт Донецька не обслуговує рейси через терористів. Вони проникли на територію аеродрому вночі і вимагали вивести українських військових. На щастя, обійшлося без пострілів та силового протистояння.
 
Коментарі (0)