ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецьку область «кинули» в безводдя

Донецьку область «кинули» в безводдя

Збройні злочинні формування позбавили жителів Донецької області води. Зловмисники пошкодили водопровід і повітряні електролінії, через що кілька міст під Донецьком залишилися без водопостачання.

Біля с. Черевковка Слов'янського району Донецької області, в районі активних дій озброєних злочинних формувань без центрального водопостачання залишилися мешканці п'яти міст: Дружківка, Дзержинськ, Костянтинівка, Краматорськ і Слов'янськ. Жителі області позбулися води, внаслідок пошкодження водопроводу (діаметром 1400 мм) і повітряної електролінії ЛЕП -110 кВ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій.

«О 13:00 у середу біля с. Черевковка комунальне підприємство «Міськводоканал» та підрозділ ДСНС України організували підвезення води в міста Дружківка, Дзержинськ, Костянтинівка та Краматорськ. У Слов'янськ підвезення води не здійснюється у зв'язку з активними діями озброєних злочинних формувань», - наголошується в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора в результаті пошкодження на центральному водогоні, Слов'янськ залишився без водопостачання. Коли буде відновлена подача води, поки не відомо..
 
Коментарі (0)