ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецьку вдвічі «урізали» водопостачання

Донецьку вдвічі «урізали» водопостачання

Одну зі станцій, яка забезпечує Донецьк водою, переведено на скорочений режим роботи. А через зниження обсягів води, що подається, та заповнення систем опалення, у споживачів на Сході можливі перебої з водопостачанням.

Подача води на Донецьк тепер зменшена на 50%. Зокрема, Верхньо-Кальміуська фільтрувальну станцію, від якої зараз отримує воду місто, переведено на скорочений режим роботи. Про це повідомила прес-служба «Донецькміськводоканалу».

Також у повідомлені зазначалось, що до 18:00 26 вересня КП «Компанія «Вода Донбасу» буде проводити ремонтні роботи на насосній станції ІІІ підйому. Проте, до закінчення ремонтних робіт на каналі «Сіверський Донець-Донбас» водоканал буде працювати з можливими перебоями. У зв'язку з цим зупинено канал «Сіверський Донець-Донбас».

Зокрема, ведуться роботи по заповненню систем опалення в Київському та Кіровському районах. Їх виконують КП «Донецькміськтепломережа» з 24 по 27 вересня.

Вже проведені роботи по вулицях Інститутській в Кіровському районі, Лабутенко в Калінінському, Щетиніна в Пролетарському районі та ін. Успішне проведення ремонтних робіт дозволить поліпшити пропускну здатність каналу і водопостачання ряду міст, у тому числі і Донецька.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», домівки мешканців кількох районів Харкова відключили від водопостачання. Заходи пов’язані з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах міста.

 
Коментарі (0)