ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняДонецьку загрожують безводні будні

Донецьку загрожують безводні будні

У цю середу в Донецьку на ремонтні роботи будуть зупинені відразу два міських водопровідних вузла. Жителям міста і підприємствам рекомендують запастися водою.

На цьому тижні в Донецьку пройдуть планові ремонтні роботи на водопровідних вузлах «6 Червона Зірка» і Північне. У зв'язку з цим з 8.00 18 вересня до 5.00 19 вересня припинено подачу води. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Донецькміськводоканалу».

Зокрема, без води залишаться мешканці таких районів: Пролетарський; м-н. Заперевальний та 288 квартал Будьоннівського району; Київський (крім м-на Привокзального), а також с. Авдотьино, м. Моспіно і Павлоград.

Варто зазначити, на вказаних водопровідних вузлах мають намір провести ревізію насосних агрегатів, заміну засувок, набивання сальників засувок. Крім того, водопровідно-каналізаційні служби Будьоннівського, Пролетарського і Київського районів також виконають ряд ремонтних робіт на тих вулицях, які підпадають під припинення водопостачання. Зокрема, будуть виконані ремонт і заміна засувок, набивка сальників і заміна ділянок водопроводу по декількох адресах.

Нагадаємо, остання за графіком планова зупинка пройде Південному водопровідному вузлі. У зв'язку з цим з 8.00 25 вересня до 5.00 26 вересня буде припинено подачу води в м-ни Мирний і Сонячний Кіровського району, в м-ни Зоряний, Блакитний, Одеський Ленінського району.

 
Коментарі (0)