ГоловнаПослугиФінансування ЖКГДопомога та супровід адвоката на ВЛК

Допомога та супровід адвоката на ВЛК

Це питання напряму впливає на долі солдат і офіцерів. Мова не тільки про придатність до подальшою служби

Формалізм – в кращому випадку. Загальний ухил, спрямованість в бік хибно зрозумілого державного інтересу – це все, що треба знати про принципи роботи лікарських комісій Міноборони. У разі оскарження рішення ВЛК – допомога юриста стає вирішальним фактором.

Адвокатське об’єднання Актум захищає права цивільних та військових людей у ВЛК із 2014 року.

Питання при мобілізації

За замовчуванням – армійська медицина всіма правдами, а частіше – не правдами, намагається відправити кожного свого «відвідувача» у лави ЗСУ. Для чого:

  • ігнорується вся історії взаємин людини із медициною в мирний час;
  • повноцінне обстеження – із відповідними аналізами та апаратними дослідженнями – підміняється «внутрішнім оком» воєнних ескулапів;
  • удь-які сумніви – трактуються на користь керівництва (держави, ТЦК, в/ч тощо).

Саме на протидію негідним практикам у ВЛК спрямована робота незалежних військових юристів.

Рішення щодо ступеню важкості поранень

Це питання напряму впливає на долі солдат і офіцерів. Мова не тільки про придатність до подальшою служби: виплати та компенсації – дають тільки за травми й поранення, що мають відповідну кваліфікацію за встановленими протоколами.

Ба більше: відсутність в рішенні ВЛК фрази про зв’язок хвороби/травми/поранення бійця із захистом Батьківщини – позбавляє людини матеріальної підтримки на час одуження. А у подальшому – пільг, статусу УБД та впливає на розмір пенсії у разі інвалідності.

Щоб скасувати/змінити протиправний документ – потрібно оскаржити його в адміністративному або судовому порядку. Підготовка скарги, позову, представлення інтересів в ході процесу розгляду – тут професійні послуги адвоката є обов’язковими, якщо ви хочете отримати позитивний результат.   

Переваги Актум у розв’язанні спорів із ВЛК

Адвокатське об’єднання працює по цій категорії справ давно та плідно: на рахунку правознавців сотні переглянутих рішень ВЛК. Глибокі знання норм, що регламентують діяльність медичних комісій, напрацьований досвід – гарантують від прикрих помилок та дають змогу отримувати задовільні результати у найкоротші терміни.

Філіали Актум працюють повсюди в Україні: військові юристи з питань ВЛК допоможуть вам у столиці (Київ), Дніпрі, Одесі, Харкові, Житомирі, Покровську, Кривому Розі, Слов’янську, Миколаєві, Чернівцях, Херсоні.

Щоб проконсультуватись із адвокатами – просто зателефонуйте 097-07-39-301, 098-665-05-40 або 050-665-05-60 і домовтесь про час бесіди.

 

 
Коментарі (0)