ГоловнаНовини ЖКГТранспортДорогами Криму радять поки що не їздити

Дорогами Криму радять поки що не їздити

З 27 по 30 вересня поточного року на маршруті Аеропорт «Сімферополь» - Бахчисарай - Севастополь - Лівадія - Ялта - Масандра «можуть вводитися тимчасові обмеження руху автотранспорту»

Кримська Державтоінспекція наполегливо рекомендує жителям і гостям півострова в міру можливості утриматися від автомобільних поїздок в напрямку Сімферополь – Ялта і навпаки.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як наголошується в повідомленні, з 27 по 30 вересня поточного року на маршруті Аеропорт «Сімферополь» - Бахчисарай - Севастополь - Лівадія - Ялта - Масандра «можуть вводитися тимчасові обмеження руху автотранспорту» в зв'язку з проведенням засідання Ради глав урядів країн СНД в Ялті. Під час саміту цими трасами будуть рухатися урядові кортежі делегацій, пояснюють у ДАІ.
Однак це не єдиний і не останній епізод перекриття кримських доріг. Як повідомляла «У.К.», у серпні Кримавтодор уклав з ЗАТ «Комунтранс» низку угод на ремонт автодоріг на загальну суму 207,9 млн грн. У результаті фірма отримає 121,48 млн грн за ремонт різних відрізків траси Красноперекопськ - Сімферополь загальною протяжністю 9,8 км. Також «Комунтранс» отримав підряд на ремонт дороги Сімферополь - Євпаторія вартістю 86,43 млн грн. Роботи по обох об'єктах мають бути завершені до кінця наступного року.

 
Коментарі (0)