ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоДороги біля президентських маєтків ремонтують за рахунок держави

Дороги біля президентських маєтків ремонтують за рахунок держави

В Івано-Франківській області відбудують дорогу державного значення. Зокрема, у проект реконструкції входить міст, що веде до президентської резиденції.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області 3 грудня за результатами тендеру уклала угоду з ДП «Івано-Франківський облавтодор» на капітальний ремонт мосту на км 15+952 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-38 Богородчани-Гута.  Про це пишуть «Наші Гроші» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

Зазначається, що вартість складає 6,90 млн грн. Ремонт мають провести коштом державного бюджету до кінця 2014 року.

Так, планується розібрати конструкції існуючого моста, влаштувати берегові опори, звести прогонову будову, зробити дорожнє покриття мосту, водовідвід, дренаж, водовідвідний колектор та фільтруючий колодязь, укріпити підмостове русло, влаштувати огородження, освітлення, розмітку мосту.

Нагадаємо, в с. Гута Івано-Франківської області знаходиться резиденція Віктора Януковича «Синьогора», яку Президент відвідує кілька разів на рік, проводячи основний час в «Межигір’ї» під Києвом.

Останній раз повідомлялось, що він проводив у прикарпатській резиденції новорічні свята. Водночас замовлені «Синьогорою» обсяги електроенергії та газу відповідають обсягам державних установ, які працюють цілий рік. У 2013 році резиденція «Синьогора» замовила 1649 тис. кВт*год. електроенергії на 1,49 млн грн. і 300 тис кубометрів газу на 1,42 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українці заплатять майже 18 мільйонів гривень за ремонт дороги до іншої резиденції Президента Віктора Януковича. Служба автодоріг у Київській області замовила ремонт дороги Р-02 Київ – Іванків - Овруч.

 
Коментарі (0)