ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійДороги до шкіл підлатали «з горем навпіл»

Дороги до шкіл підлатали «з горем навпіл»

Укравтодорівці відзвітували, що дороги загального користування, вздовж яких розташовані навчальні заклади, до навчального року готові. Щоправда, рівень підготовки набагато нижчий ніж у попередні роки.

Дорожники підвищили ступінь безпеки автомобільних доріг, вздовж яких розташовані навчальні заклади та якими здійснюються перевезення учнів. Про це повідомляє прес-служба «Укравтодору».

Так, станом на 1 вересня було ліквідовано близько 770 тис. кв. м ямковості; замінено 3,7 тис. дорожніх знаків; на протяжності понад 5 тис. км відремонтовано та встановлено майже 1,2 тис. м огородження; а на 4,5 тис. км доріг та 2443 пішохідних переходах нанесено та поновлено дорожню розмітку.

У повідомленні зауважується, що ці показники значно менші ніж у минулому та позаминулому роках, проте це пояснюється як непростою політичною ситуацією на півдні та сході країни, так і недофінансуванням.

Зокрема, найнижчі показники виконання робіт зафіксовані у Волинській, Закарпатській, Кіровоградській, Рівненській, Сумській і Чернівецькій областях.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ремонт пошкоджених внаслідок військових дій на сході України доріг та об'єктів дорожньої інфраструктури обійдеться «Укравтодору» попередньо в 1,83 млрд грн.

 
Коментарі (0)