ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДороги Кіровоградщини потерпають від снігових заметів

Дороги Кіровоградщини потерпають від снігових заметів

Негода не оминула й Кіровоградщину. Наразі по всій області тривають рятувальні роботи.

Протягом доби 31 січня пожежно-рятувальної служби області продовжили надавати допомогу на автошляхах. Сім транспортних засобів рятувальники вивільнили із заметів у районах області. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, у Знам’янському районі на автошляху між селами Трепівка та Новотрепівка застрягли 2 рейсових автобуси, у яких перебувало 29 людей. За допомогою автоцистерни та тросу рятувальники вилучили автобуси із снігової пастки. А шляховики задіяли снігоприбиральну техніку для відновлення руху транспорту.

На автошляху Петрове-Олександрія рятувальники надали допомогу з транспортування до селища Петрове 8 працівників Петрівського кар’єру з автобусу «Ікарус», який зламався на трасі.

У Маловисківському районі рятувальники двічі приходили на допомогу медикам. З с.Первомайське бійці місцевого підрозділу перевезли на аварійно-рятувальному автомобілі хворого, який потребував негайної госпіталізації до Маловисківської ЦРЛ. Цього ж дня вилучали зі снігового замету автомобіль швидкої, який слідував з Малої Виски до с.Леніна та біля с.Димине потрапив у сніговий перемет.

Нагадаємо, внаслідок негоди перекрито рух на більшості ділянок автодоріг по всі Україні. Наразі тривають роботи по очищенню доріг від снігу та ожеледиці.

 
Коментарі (0)