ГоловнаНовини ЖКГТранспортДороги Луганщини планують відремонтувати за мільярди

Дороги Луганщини планують відремонтувати за мільярди

На Луганщині на ремонт доріг в 2016 році планується залучити більш ніж 3 млрд грн. Що стосується бюджету області на наступний рік загалом, його не вистачить на розвиток регіону.

На наступний рік на відновлення доріг у Луганській області планується залучити 3,3 млрд грн з державного бюджету та за рахунок донорів. Про це повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, передає прес-служба обласної ВЦА.

Загалом, на думку очільника, бюджет області на наступний рік позитивний, але його не вистачить на розвиток регіону.

«На 2016 рік, у принципі, можна сказати, що область має бюджет позитивний. Але я не можу сказати, що це бюджет розвитку, на жаль. Якщо в нас заплановані власні надходження до бюджету приблизно 2,4 мільярди, то на видатки заплановано 2,3 мільярди. Тобто на розвиток залишається надто мало», - зазначив пан Тука.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, громадян попереджають про можливі обмеження руху транспорту на проблемних ділянках доріг в разі виникнення екстремальних погодних умов. Однак, в «Укравтодорі» наголошують, що до зими все готово, а на час свят дорожники працюватимуть в посиленому режимі.

 
Коментарі (0)